Cursuskalender

Per 1 februari 2017 is het certificeringsprogramma van MCTL compleet en wordt ook gestart met het verzorgen van opleidingen, workshops, bootcamps en managementoverviews.

De opleidingen die als eerste, op basis van open inschrijving, worden aangeboden zijn een combinatie van MCTL Foundation en MCTL Advanced-basis. Te vaak blijven namelijk opleidingen “hangen” op Foundation niveau, waarbij het leren centraal staat. Op het advanced niveau staat het toepassen centraal.

De combinatie van Foundation en Advanced-basis maakt onderstaande opleidingen buitengewoon zinvol. Maar ook niet echt eenvoudig; er wordt het nodige van de deelnemers verwacht aan voorbereiding. Ook tijdens de vijfdaagse opleiding wordt een grote inzet verwacht. De opleiding wordt afgerond met twee examens, zodat in één keer twee certificaten worden behaald.

Opleidingskalender MCTL Foundation + Advanced-basis 2017:

  1. 28 juni – 12 juli: Locatie Den Haag (5 cursusdagen)
  2. 17 juli – 31 juli:  Locatie Zwolle (5 cursusdagen)
  3. 13 sept – 27 sept:  locatie Utrecht (5 cursusdagen)
  4. 30 okt – 13 nov: locatie Eindhoven (5 cursusdagen)

De kalender van het najaar wordt nog nader bekend gemaakt. Inschrijving kan plaatsvinden na 1 april 2017. Er is op deze site dan nadere informatie over de inhoud en prijzen beschikbaar.